De Praktijk

Een gebit moet een leven lang mee! Een gezonde mond, een stralende lach!

DE PRAKTIJK

Onze praktijk is een samenwerkingsverband tussen Tandheelkundig Centrum Veur voor alle voorkomende tandheelkunde en Van Eekelen Tandtechniek & Tandprothetiek te Leidschendam, voor het aanmeten, vervaardigen en repareren van uitneembare gebitsprotheses en implantaten.

Wij zijn een klantgerichte praktijk. In teamverband wordt samengewerkt door tandartsen, tandprothetici, preventieassistentes en tandtechnici voor algemene en gespecialiseerde mondzorg. Preventie neemt daarbij een centrale plaats in.

In onze praktijk werken wij met de meest moderne en geavanceerde instrumenten, opgesteld in een vriendelijke omgeving, waardoor u zich snel vertrouwd zult voelen. Onze medewerkers doen er alles aan om u een bezoek aan onze praktijk zo prettig mogelijk te maken.

De praktijk is volledig nieuw ingericht en kent een open en vriendelijke sfeer. Alles is voorzien van de meest moderne apparatuur en er wordt gewerkt volgens de hoogste maatstaven als het gaat om hygiëne.

Onze praktijk biedt u een ontspannen gevoel en een rustgevende omgeving. Ook de wachtruimte is comfortabel. U als patiënt wordt betrokken bij het maken van een behandelplan, zodat we een volledig en uitvoerig informatiegesprek een zo goed mogelijk plan kunnen maken. Wij respecteren de voorkeur van de patiënt betreffende esthetisch, functionele en persoonlijke kwesties. Er zal geen behandeling worden uitgevoerd voordat u het behandelplan volledig begrijpt en voordat u het eens bent met het behandelplan. U kunt uiteraard altijd een begroting opvragen van het behandelplan.

Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties neem gerust contact met ons op!

De zorg voor uw gebit is onze zorg!

OVER ONS

U kunt op onze website 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, behandelingen, nieuws en nog veel meer.
Wij zijn er voor u…..Een mooi gebit is een waardevol bezit.

DAGEN

WEKEN

UREN

MEDEWERKERS