Ons Team

Een gebit moet een leven lang mee! Een gezonde mond, een stralende lach!

ONTMOET ONZE MENSEN

CYNTHIA COPIUS PEEREBOOM

FunctieTANDARTS
BIG-REG.Nr: 99043980602
WerkdagenDonderdag
08.00 - 15.00 uur

VANESSA SIDHARTA

FunctieTANDARTS
BIG-REG.Nr: 99909300402
WerkdagenMaandag & Woensdag
08.30 - 17.00 uur

Ik ben in 2007 afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam, en sindsdien werkzaam als algemeen tandarts in verschillende praktijken. Vanaf april 2014 ben ik hier werkzaam. Het is een leuke en gezellige praktijk, waarbij de zorg centraal staat, goed word gecommuniceerd en samengewerkt. Zelf ben ik afkomstig uit Indonesië en ga tenminste 1 x per jaar terug. Mijn hobby’s zijn dus reizen en leuke dingen doen met vrienden.

CASSANDRA VAN GIJS

FunctieTANDARTS
BIG-REG.Nr: 89059899302
WerkdagenMaandag, Dinsdag en Vrijdag
Spoeddienst tot 12.00 uur

Mijn naam is Cassandra van Gijs.  Vanaf 2019 werk ik als algemeen tandarts bij Tandheelkundig centrum Veur. Na afronding studie tandheelkunde heb ik veel ervaring opgedaan in het vakgebied chirurgische verrichtingen, Implantologie in combinatie met tandtechniek en prothetiek.

De grote kracht van deze praktijk, naast het ervaren team, dat er nog tijd en ruimte is voor patient en behandeling. In mijn vrije tijd mag ik graag tuinieren, koken, lezen gamen en motorrijden.

CASPAR VAN EEKELEN

FunctieTANDTECHNICUS/ KLINISCH PROTHESE TECHNICUS
SPECIALISMEvervaardigen van protheses, kroon en brugwerk
WerkdagenDinsdag tot Vrijdag
08.30 - 17.00 uur

Mijn naam is Caspar van Eekelen en ik ben tandtechnieker. Sinds 1999 ben ik voor mezelf gestart met een eigen tandtechnisch laboratorium. In 2014 hebben wij deze op verzoek van veel patiënten uitgebreid met een tandartspraktijk.
In het laboratorium bestaat mijn werk uit het vervaardigen van protheses en kroon en brugwerk. Ik heb mijn certificaat voor Klinisch Prothese Technicus gehaald, en op Dinsdag meet ik in onze praktijk protheses aan. Wij hebben een fijn team met veel kennis, mijn doel is om de patiënten met een tevreden gevoel te laten vertrekken. Mijn hobby’s zijn reizen, sporten en met mooi weer een stukje motorrijden.

SERGIO BLOMJOUS

FunctieTANDPROTHETICUS
SPECIALISMEaanmeten/ vervaardigen van uitneembare gebitsprotheses
WerkdagenWoensdag & Vrijdag
08.30 - 15.00 uur

Mijn naam is Sergio Blomjous, Ik zit vanaf mijn 17e jaar in de tandtechniek.
Sinds 2006 ben ik gediplomeerd Tandprotheticus en dus gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van uitneembare gebitsprotheses. Ik ben in 2009 als ZZP werkzaam bij van Eekelen Tandtechniek en vanaf 2014 bij Tandheelkundig centrum Veur. In mijn vrije tijd doe ik aan kitesurfen en lekker eten.

LILY SUTIONO - GOEI

FunctieTANDARTS
BIG-REG.nr. 12052062
WerkdagenWoensdag
08.30 - 17.00 uur

Mijn naam is Lily Sutiono – Goei. Jarenlang heb ik gewerkt in mijn eigen tandartspraktijk in Voorschoten. Sinds Juni 2020 werk ik bij Tandheelkundig centrum Veur voor 1 dag in de week en wel op woensdag.

Ik heb een grote affiniteit met Esthetische behandelingen zowel met composiet als kroon en brug werk. Ook ben ik lid van de beroepsvereniging KNMT.

DORLIN VOGEL

TANDARTSASSISTENTE

Mijn naam is Dorlin Vogel en ben al ruim 20 jaar tandarts assistente.

Sinds 2015 werk ik met veel plezier bij Tandheelkundig Centrum Veur op maandag, woensdag en donderdag.
Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk het assisteren van de tandartsen en maak daarbij graag een praatje met de patient.

CAROLA OKKEN

TANDARTSASSISTENTE

Ik ben Carola Okken, na 18 jaar pedagogisch medewerker ben ik per september 2020 gestart als tandartsassistente. Ik ben nog in opleiding en nu al zo blij dat ik deze overstap gemaakt heb. Het vertrouwen van de patiënten, de fijne samenwerking met collega’s waar ik veel van leer en het feit dat Caspar en Silvia mijn oom en tante zijn maken dat ik mij snel thuis voel in dit fijne team.
Mijn vrije tijd besteed ik met liefde aan mijn gezin, het lezen van boeken en het bezoeken van een festival.

DOMINIQUE VAN EEKELEN

BALIEMEDEWERKSTER

Mijn naam is Dominique van Eekelen. Ik ben de dochter van Caspar en Silvia, de eigenaren van Tandheelkundig Centrum Veur en Tandtechniek van Eekelen. Vanaf Februari 2020 ben ik binnen de praktijk fulltime werkzaam als baliemedewerkster. Ik sta u dan ook graag te woord aan de telefoon of bij de balie voor vragen en/of het maken van afspraken. Ook is de praktijk per mail goed te bereiken en zal ik altijd proberen uw mailtjes zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Ik werk graag met mensen, en vind het belangrijk dat u met een prettig gevoel bij ons komt.

ESTHER KRAGT

PREVENTIE ASSISTENTE

Mijn naam is Esther Kragt- de Klerk en al 29 jaar met veel enthousiasme werkzaam als tandarts assistente. Sinds september 2018 werk ik met veel plezier bij Veur op dinsdag en donderdag.

In 2016 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en heb ik mijn diploma behaald voor preventieassistente.(ik sta hiermee geregistreerd in het Register Preventieassistenten)

Sinds september 2020 heb ik dit uitgebreid met het diploma anesthesie en het diploma paropreventie assistente. Dit houdt in dat ik naast het assisteren van de tandartsen ook ondersteuning bied op het gebied van mondhygiëne. Op dinsdag en donderdag behandel ik zelfstandig patiënten voor het verwijderen van tandsteen, het reinigen van pockets tot 6mm (eventueel met verdoving), polijsten, sealen ,fluor etc. Naast mijn werk ben ik moeder van 5 kids en altijd druk met mijn heerlijke gezin.