Ons Team

Een gebit moet een leven lang mee! Een gezonde mond, een stralende lach!

ONTMOET ONZE MENSEN

CYNTHIA COPIUS PEEREBOOM

FunctieTANDARTS
BIG-REG.Nr: 99043980602
WerkdagenDonderdag
08.00 - 15.00 uur

VANESSA SIDHARTA

FunctieTANDARTS
BIG-REG.Nr: 99909300402
WerkdagenMaandag-Donderdag
08.30 - 17.00 uur

Ik ben in 2007 afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam, en sindsdien werkzaam als algemeen tandarts in verschillende praktijken. Vanaf april 2014 ben ik hier werkzaam. Het is een leuke en gezellige praktijk, waarbij de zorg centraal staat, goed word gecommuniceerd en samengewerkt. Zelf ben ik afkomstig uit Indonesië en ga tenminste 1 x per jaar terug. Mijn hobby’s zijn dus reizen en leuke dingen doen met vrienden.

CASSANDRA VAN GIJS

FunctieTANDARTS
BIG-REG.Nr: 89059899302
WerkdagenMaandag-Dinsdag
08.30 - 16.00 uur

CASPAR VAN EEKELEN

FunctieTANDTECHNICUS
SPECIALISMEvervaardigen van protheses, kroon en brugwerk
WerkdagenMaandag tot Vrijdag
08.30 - 17.00 uur

Mijn naam is Caspar van Eekelen en ik ben tandtechnieker. Sinds 1999 ben ik voor mezelf gestart met een eigen tandtechnisch laboratorium. In 2014 hebben wij deze op verzoek van veel patiënten uitgebreid met een tandartspraktijk.
In het laboratorium bestaat mijn werk uit het vervaardigen van protheses en kroon en brugwerk. Ik heb mijn certificaat voor Klinisch Prothese Technicus gehaald, en op Dinsdag meet ik in onze praktijk protheses aan. Wij hebben een fijn team met veel kennis, mijn doel is om de patiënten met een tevreden gevoel te laten vertrekken. Mijn hobby’s zijn reizen, sporten en met mooi weer een stukje motorrijden.

SERGIO BLOMJOUS

FunctieTANDPROTHETICUS
SPECIALISMEaanmeten/ vervaardigen van uitneembare gebitsprotheses
WerkdagenWoendag
08.30 - 17.00 uur
Vrijdag
08.30 - 15.00 uur

Mijn naam is Sergio Blomjous, Ik zit vanaf mijn 17e jaar in de tandtechniek.
Sinds 2006 ben ik gediplomeerd Tandprotheticus en dus gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van uitneembare gebitsprotheses. Ik ben in 2009 als ZZP werkzaam bij van Eekelen Tandtechniek en vanaf 2014 bij Tandheelkundig centrum Veur. In mijn vrije tijd doe ik aan kitesurfen en lekker eten.

BEN BLANKEN

TANDTECHNICUS

Mijn naam is Ben Blanken, ik ben al 12,5 jaar werkzaam bij tandtechnisch laboratorium van Eekelen. In 2012 heb ik mijn certificaat voor klinische prothese technicus gehaald. Tijdens mijn werk in het laboratorium bestaat mij werk uit het maken van protheses en het behandelen van patiënten.
Ik doe dit werk met veel plezier, naast mijn werk golf ik graag.

DOMINIQUE VAN EEKELEN

BALIEMEDEWERKSTER

Mijn naam is Dominique van Eekelen. Ik ben de dochter van Caspar en Silvia, de eigenaren van Tandheelkundig Centrum Veur en Tandtechniek van Eekelen. Vanaf Februari 2020 ben ik binnen de praktijk fulltime werkzaam als baliemedewerkster. Ik sta u dan ook graag te woord aan de telefoon of bij de balie voor vragen en/of het maken van afspraken. Ook is de praktijk per mail goed te bereiken en zal ik altijd proberen uw mailtjes zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Ik werk graag met mensen, en vind het belangrijk dat u met een prettig gevoel bij ons komt.

DORLIN VOGEL

ASSISTENTE

Mijn naam is Dorlin Vogel en ben al ruim 20 jaar tandarts assistente.

Sinds 2015 werk ik met veel plezier bij Tandheelkundig Centrum Veur op maandag, woensdag en donderdag.
Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk het assisteren van de tandartsen en maak daarbij graag een praatje met de patient.

ESTHER KRAGT

PREVENTIE ASSISTENTE

Mijn naam is Esther Kragt-de Klerk en ben al 29 jaar werkzaam als tandarts assistente.

In 2016 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en heb ik mijn diploma behaald voor preventieassistente (ik sta hiermee geregistreerd in het Register Preventieassistenten) Dit houdt in dat ik naast het assisteren van de tandartsen ook zelfstandig patienten mag behandelen voor het verwijderen van tandsteen, polijsten, het geven van instructies etc. In mei 2020 ga ik de vervolg opleiding voor paropreventie assistente volgen en kan ik een nog grotere groep patienten gaan behandelen.

Sinds september 2018 werk ik bij Tandheelkundig Centrum Veur op maandag,dinsdag en donderdag. Na het vertrek van de mondhygieniste zal ik vanaf februari 2020 met veel plezier een groot deel van haar werkzaamheden binnen de praktijk op mij gaan nemen.