Ons Team

Een gebit moet een leven lang mee! Een gezonde mond, een stralende lach!

ONTMOET ONZE MENSEN

PAUL VLOT

FunctieTANDARTS
BIG-REG.Nr: 19027750202
WerkdagenMaandag-Dinsdag-Donderdag
08.00 - 17.00 uur
Woensdag
08.00 - 16.00 uur
Vrijdag
08.00 - 12.00 uur

VANESSA SIDHARTA

FunctieTANDARTS
BIG-REG.Nr: 99909300402
WerkdagenMaandag-Donderdag
08.30 - 17.00 uur

Na mijn middelbare school ben ik begonnen met de studie Civiele Techniek aan de TU Delft. Al snel ben ik van studierichting veranderd. Mijn passie lag meer in het bezig zijn met mijn handen ( van grote – naar kleine bruggen) en het contact met mensen. Wat mij aantrekt in de tandheelkunde is de interactie tussen mondgezondheid en techniek. Van 1991 tot 2015 heb ik praktijk gevoerd aan de Groot Hertoginnelaan in Den Haag. Tandheelkundig Centrum Veur biedt mij de uitdaging om met een leuk team onder één dak met tandtechnisch laboratorium van Eekelen allround tandheelkunde te bieden. Mijn hobby’s zijn paardrijden, klussen, tuinieren, koken en kamperen met het hele gezin.

Ik ben in 2007 afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam, en sindsdien werkzaam als algemeen tandarts in verschillende praktijken. Vanaf april 2014 ben ik hier werkzaam. Het is een leuke en gezellige praktijk, waarbij de zorg centraal staat, goed word gecommuniceerd en samengewerkt. Zelf ben ik afkomstig uit Indonesië en ga tenminste 1 x per jaar terug. Mijn hobby’s zijn dus reizen en leuke dingen doen met vrienden.

SERGIO BLOMJOUS

FunctieTANDPROTHETICUS
SPECIALISMEaanmeten/ vervaardigen van uitneembare gebitsprotheses
WerkdagenWoendag
08.30 - 17.00 uur
Vrijdag
08.30 - 15.00 uur

CASPAR VAN EEKELEN

FunctieTANDTECHNICUS
SPECIALISMEvervaardigen van protheses, kroon en brugwerk
WerkdagenMaandag tot Vrijdag
08.30 - 17.00 uur

Mijn naam is Sergio Blomjous, Ik zit vanaf mijn 17e jaar in de tandtechniek.
Sinds 2006 ben ik gediplomeerd Tandprotheticus en dus gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van uitneembare gebitsprotheses. Ik ben in 2009 als ZZP werkzaam bij van Eekelen Tandtechniek en vanaf 2014 bij Tandheelkundig centrum Veur. In mijn vrije tijd doe ik aan kitesurfen en lekker eten.

Mijn naam is Caspar van Eekelen en ik ben tandtechnieker. Sinds 1999 ben ik voor mezelf gestart met een eigen tandtechnisch laboratorium. In 2014 hebben wij deze op verzoek van veel patiënten uitgebreid met een tandartspraktijk.
In het laboratorium bestaat mijn werk uit het vervaardigen van protheses en kroon en brugwerk. Ik heb mijn certificaat voor Klinisch Prothese Technicus gehaald, en op Dinsdag meet ik in onze praktijk protheses aan. Wij hebben een fijn team met veel kennis, mijn doel is om de patiënten met een tevreden gevoel te laten vertrekken. Mijn hobby’s zijn reizen, sporten en met mooi weer een stukje motorrijden.

SILVIA VAN EEKELEN

PRAKTIJKMANAGER

Mijn naam is Silvia van Eekelen, Ik ben werkzaam als praktijkmanager al vind ik dit een groot woord. Ik hou mij bezig met de administratieve kant van de praktijk en alle andere taken die ervoor zorgen dat de praktijk goed loopt. Ik zie mijzelf als de schakel tussen de tandarts, het laboratorium en de patient. Ik doe dit met veel plezier en vind het contact met de patiënten altijd erg fijn. Het is fijn om onderdeel uit te maken van een goed opgeleid en gezellig team, waarbij we alle kennis kunnen samen voegen om de patient een zo goed mogelijk advies kunnen geven: Buiten mijn werk houd ik van lezen, reizen en leuke dingen ondernemen met familie en vrienden.

BEN BLANKEN

TANDTECHNICUS

Mijn naam is Ben Blanken, ik ben al 12,5 jaar werkzaam bij tandtechnisch laboratorium van Eekelen. In 2012 heb ik mijn certificaat voor klinische prothese technicus gehaald. Tijdens mijn werk in het laboratorium bestaat mij werk uit het maken van protheses en het behandelen van patiënten.
Ik doe dit werk met veel plezier, naast mijn werk golf ik graag.

DORLIN VOGEL

ASSISTENTE

Alweer 11 jaar werk ik samen met tandarts Vlot. Ik doe dit met veel plezier. Ik zie het als mijn taak dat er een geruststellende sfeer hangt. Als het aan mij ligt, loopt iedereen met een lach naar buiten. Naast mijn baan als assistente werk ik ook in de horeca.In mijn vrije tijd ben ik graag buiten (met mijn hond) en reis ik graag. Bij voorkeur naar een warm land…

PAULA PEVERELLI

ASSISTENTE

Mijn naam is Paula. Ik ben al ruim 25 jaar werkzaam in de tandheelkunde!.Nog steeds vind ik het fascinerend en boeiend.Het contact wat je met de patient hebt vind ik leuk maar vooral de band die je opbouwt met de patienten na verloop van tijd.Maar de kroon op het werk is nog steeds als je ziet hoe de behandelingen uitpakken en hoe mooi het eindresultaat uiteindelijk is.

NICOLE DESAIN

MONDHYGIËNISTE

In 1984 heb ik de mondhygiene opleiding in Utrecht afgerond. Na enkele jaren in dit mooie vakgebied gewerkt te hebben ben ik gaan ontdekken of er nog meer mooie vakgebieden zijn. Ik ben er inderdaad een paar tegengekomen, zoals human resources en coaching. En toen -onverwachts- ging het werk als mondhygieniste weer kriebelen. In deze praktijk heb ik een fijne werkomgeving gevonden waar ik aan deze passie invulling kan geven.

MARJOLEIN VAN LEEUWEN

TANDARTSASSISTENTE

In deze praktijk ben ik werkzaam als tandartsassistente.
Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de schoonheidsbranche, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging.
Ik ben zeer geïnteresseerd geraakt in de tandheelkunde en daarom heb ik besloten om een opleiding te doen tot tandartsassistente.
Het leukste van mijn werk vind ik de omgang met de patiënten.

Het is altijd gezellig om een praatje te maken en de mensen zijn je vaak erg dankbaar.