Tarieven

Onze prijzen voor een stralende glimlach.

PRIJZEN 2022/2023

Per 1 januari 2022 gelden weer de uniforme tarieven zoals deze zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit NZa. Deze tarieven zijn bij elke tandartspraktijk hetzelfde. Alle reguliere tandartsbehandelingen, met uitzondering van orthodontie zijn voor kinderen tot 18 jaar gratis, ongeacht waar u verzekerd bent!

Voor iedereen vanaf 18 jaar met een tandartsverzekering geldt dat uw ziektekostenverzekeraar tot een bepaalde hoogte tandheelkundige behandelingen vergoedt. Wij raden u aan bij uw verzekering te informeren naar de mogelijke vergoedingen.

In overeenstemming met wet en regelgeving informeren wij u over de eigen verantwoordelijkheid als patiënt voorafgaand aan een behandeling met betrekking tot kosten , eigen risico en eigen bijdrage.

Naast de door de zorgverleners opgestelde begrotingen en/ of machtigingen voor behandelingen kunt u bij uw zorgverzekeraar nader informeren voor welke vergoedingen u in aanmerking kunt komen aan de hand van uw zorgverzekeringspakket keuze.

De vergoedingen verschillen per zorgverzekeraar!

nza

Lijst met codes en tarieven.

U vindt de lijst met codes en tarieven op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit. U kunt deze hier downloaden en bekijken.

BETALINGEN EN INFOMEDICS

Het is niet (meer) mogelijk om een pinbetaling te doen. Wij zijn in onze praktijk liever met u bezig, dan met onze financiële administratie en daarom hebben wij de verwerking van de nota’s overgedragen aan Infomedics. Onze nota’s ontvangt u daarom van hen. Infomedics is als enige bevoegd om de nota’s te incasseren en u dient de betaling aan Infomedics over te maken. In sommige gevallen wordt een nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar en ontvangt u een nota voor het niet vergoede deel. Indien u een nota zelf dient in te dienen bij uw zorgverzekeraar, blijft u altijd zelf verantwoordelijk voor een tijdige betaling van deze nota.

Vragen over uw nota?
De nota is opgebouwd uit de verschillende verrichtingen die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de nota staat elke verrichting omschreven met een code. Aan deze code is een tarief gekoppeld. Voor vragen over uw nota verwijzen wij u naar de veel gestelde vragen van Infomedics. Staat uw vraag hier niet tussen, dan kunt u contact opnemen met Infomedics via telefoonnummer 036-2031900 bereikbaar van 9.00 tot 17.00 of per mail rekening@infomedics.nl.

Digitale nota
Wist u dat u Uw nota ook digitaal kan ontvangen. Op de papieren nota die u heeft ontvangen, staat beschreven hoe u een account kunt aanmaken, zodat toekomstige nota´s in het vervolg digitaal aan u worden verstuurd.

Contactgegevens Infomedics
Website: www.infomedics.nl
E-mail: rekening@infomedics.nl
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur.
Telefoon: 036-2031900

Infomedics B.V.
Afdeling Servicedesk Patiënten
Postbus 60108
1320 AC Almere